Странице

среда, 14. фебруар 2018.

Sumece kugle za kupanje-Bath Bombs

Ćao najbolji moji.
Srećan Dan zaljubljenih svima koji slave. 
Došao je taj dan da vam otkrijem šumeće kugle za kupanje koje pravim lično ja. Kako mi je to palo na pamet, pa ne znam ni sama, jednostavno sam htela nešto kako bi se još više povezala sa vama. Napravila sam ih u raznim oblicima i što je vrlo važno napravljene su od prirodnih sastojaka, maslinovo ulje je prisutno u većoj količini. Miris je malina. Možete ih naručiti na mom instagram profilu @jfashionlover97 i cena je 150 rsd po obliku. Napisaću i na instagramu, tako da ko kog bude želeo pišite mi tamo, ili na email: jelenabre1997@gmail.com.
Ovo je samo početak, biće još oblika i boja, pišite mi i predloge, i vaše mišljenje šta mislite o ovome. 


Očekujem vaše komentare 

Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover


понедељак, 05. фебруар 2018.

Favoriti Januara 2018

Ćao najboljii mojii.
Ove godine pišem mesečne favorite, prošle godine sam ih pisala na dva ili tri meseca. Mislim da je ovako bolje meni i vama. Odlučila sam da budu pet proizvoda, šminka i kozmetika koju sam najviše najviše koristila i volela. 
Ako niste pogledali tematski novi post kako preživeti raskid pogledajte klik ovde.
Pa možemo da pređemo na post.. 

Prvi proizvod je Nivea Care Shower creme care, obožavala sam ovu kupku, osećaj je kao da se kupate sa Nivea klasičnom kremom, obožavam taj miris. Mislim da neću skoro preći na neki drugi kremasti gel za tuširanje. Hidrira mnogo lepo kožu, posle njega je koža glatka, meka, sjajna, izgleda zdravo, i što je najbitnije nahrani je.
Drugi proizvod je nešto što sam koristila i pre, 2u1 šampon i regenerator protiv peruti. Promenili su pakovanje ali je formula ostala ista, najbolja. Obožavam ga iz razloga što mi ne isuši dodatno teme ili uopšte kosu. Lepo se raščešlja, nema potrebe za regeneratorom u spreju. Uskoro moja rutina kose, pa ćete sve lepo videti.
Najhvaljeniji proizvod u 2017.godini pa sam ga i ja kupila i oduševila se! U pitanju je LLUMS bronzer ali je hajlajter, u nijansi 02 Amber. Predivan hajlajter, ne trusi se, koristim ga svakodnevno i baš se sporo troši. Uživala sam koristeći ga. I preporučujem ga, često je na akciji u Lillyu. 
I ptice na grani znaju da su mi ovo omiljeni karmini, a u pitanju je ColourPop ultra matte lip iz limitirane zimske kolekcije u nijansi Lil Pump. Miris ovih karmina je predivan, kao i mat formula na usnama, ne skida se satima, možete slobodno da pijete, jedete i usput da se poljubite :D 
Twenty One lak za nokte čini mi se da je broj 17 ali ne držite me za reč pošto nigde nema označena nijansa. Kreč beli lak sam dugo tražila, u Lillyu je bilo neko sniženje, 99 rsd su koštali i tako sam ga kupila, slučajno. I oduševim se! Jedan sloj je dovoljan za full boju, traje i do nedelju dana, samo bih njega nosila. Druge nijanse ne znam kakve su, ali ova je top!

Prvi favoriti za ovu godinu, da li koristite neki od ovih proizvoda ako da pišite mi u komentarima, ljubim vas 
Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover

недеља, 04. фебруар 2018.

Kako preziveti raskid??

Ćao najbolji moji.
Kako ste? 
Ako me pratite na instagramu mogli ste da vidite moje odusevljenje kada sam konacno kupila domen, sama sam ga namestila i podesila, bez icije pomoci, tako da mogu da vam kazem da nije tesko toliko. Ako se dovoljno koncentrisete uspecete sigurno. Dakle, sada moj blog glasi www.jfashionlover.com , za neke mozda to nije nista, ali za mene je ovo tako veliko. Popela sam blog na visi nivo, sto mi je i cilj ove godine. Da napredujem, kao i svake sledece godine.


Danas jedna veoma zanimljiva tema i iz mog ugla, kako sam ja prezivela raskid, nije ih bilo mnogo, ali videla sam da su ovo najbolji nacini kako bi se sastavila opet u celinu. Mozda je ovo pogresno, ali meni je ovo pomoglo. Dakle, kako preziveti raskid. Za ovaj projekat su vam potrebne drugarice, flasa vodke i bez telefona.
Drugarice- prave drugarice su uvek tu, naravno, kada vam je tesko, kada ste srecni i kada naravno dajete i vi za uzvrat ono sto dobijate. Tako su i moje drugarice bile tada uz mene, cisto da mi kazu kako je on npr.kreten itd. Ne mora da znaci, nisu sve drugarice iste hehe. 

Flasa vodke-vi koji ne konzumirate alkohol ovo preskocite, mozda je ovo pogresno, ali mi je okej da se napijete jedno vece, dobro dva. Otvorite dusu i postane vam lakse. Ujutru cete biti spremne za nove pobede, odbolujte svoje. I nije istina da mora da boli pola od vase veze, ako ste npr.bili zajedno godinu dana, sest meseci ce vam trebati da ga prebolite. Ako zelim prijatelju sada cu te preboleti. Zena si mozes sve. Kako Lela kaze Zene vladaju svetom! 

Bez telefona- kako pijane ne bi ste slale poruke, bolje je da zamolite drugaricu da vam pricuva telefon, jer ako budete slale poruke, nista od toga da ga prebolite ili ga jednostavno ostavite kod kuce. 
A ako niste taj tip, dobra knjiga bi bila odlicna. Prevaru sam prebolela dobrom knjigom. To je bilo moje vreme, i knjige su me izvukle iz tog pakla koji ima 9 krugova bola. Uvek se okrenem knjigama. I pozitivnom razmisljanju. Shvatite da ljudi odlaze iz vasog zivota i da tako i dolaze, i to sa razlogom. Kada sam to shvatila zivot mi je postao mnogo laksi, kao sto je sada. Ako je nekome sudjeno da bude pored vas bice, ako ne nece. I kraj price, nema filozofije. Zahvalite se za sve sto imate pored sebe i koga imate pored sebe.
Ako niste vec shvatili, mada sam se iskreno trudila da me shvatite na drustvenoj mrezi zvanoj instagram koliko sam luda. Zato kod mene ovi nacini uspevaju. Nisam normalna znam, a sigurna sam da devojke rade to kada se desi raskid, samo sto ne pricaju o tome ovde. 

Ovo je moje iskustvo I malo se zezam, ali u svemu ima istine. Nadjite svoj nacin za prevazilazenje bola, izduvni ventil sigurno je najbolji, trcanje, treniranje sporta. 

Recite mi kako vam se svidjaju ovakvi postovi gde se salim kroz temu, volim da pisem, zelim da pisem tematske postove, pa mi pisite u komentarima sta bi ste voleli sledece da vidite na mom blogu, neka tema itd. 

Ljubim vas!

Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover


субота, 27. јануар 2018.

Potrošeni proizvodi #11

Ćao najbolji moji.
Setila sam se konačno da trebam da slikam potrošene proizvode, nisam ni imala uopšte sliku kakva je situacija u kutiji sa praznim proizvodima dok nisam imala gde više da ih skladištim. I sada nemam kuda, morala sam da ih slikam hahaa :D Dosta proizvoda sam potrošila tako da se pripremite, uz čaj i kolačiće, pa možemo da počnemo inače će post da traje 3 svetlosne godine a to ne želimo haha :D 

Maske za lice 
I'm real TonyMoly, Garnier Aqua Bomb, 7th Heaven, Balea maskice lubenica i druga je mrtvo more i na kraju Nivea peel off mask. Sve maske su dobre, favorit mi je Garnier Aqua Bomb. 
Papirne maramice u kutijama, meni su praktičnije od običnih i zato ih stalno i kupujem.
Vlažne maramice, Nivea baby odlične, sweet baby takođe, tuferi Velnea isto, sve nastavljam da kupujem.
Balea dezodorans je iscureo, kako ne znam, tako da ide u kantu. B.U sprejevi su bili fanstačni, rado ću ih kupiti ponovo.
Le Petit Marseillais regenerator sa šea mlekom i medom, samo minut se drži na kosi, ovo ne valja ni za šta, bar meni nije ništa radilo na kosi, kupila sam pre godinu dana i konačno sam ga potrošila. Neću ga više kupovati. 
Nivea hydro care potrošila sam čak dva šampona za kosu, znači obožavam ih, Nivea šampone stalno koristim. 
Revlon šampon za suvo pranje kose, dobila sam ga u GlamBox kutiji, lepo miriše, meni miriše na zelene jabuke, nije bio loš, sadrži 10 pravih beneficija, lako se koristio, naprska se, očešlja i to je to :D 
Avon hair protect spray, sprej za zaštitu od toplote, meni je ovo druga bočica meni se čini, ne znam da li ovi proizvodi rade nešto ali lepo miriše.
Gliss Hair repair, ne znam koja mi je bočica, obožavam ovaj sprej, i on lepo miriše i lako raščešljam kosu posle pranja, odličan! 
Balea mačmelou gel za tuširanje, prelep slatkas miris, kao da se kupate sa slatkišima, imam još jedan u šteku, ne daje neku hidrataciju ali je miris odličan, pakovanje je preslatko. 
Solea krema za ruke i nokte, okej je, ništa specijalno, koristila sam je pre spavanja, ne volim preko dana da mažem ruke.
Fa sapun, okej je bio za ruke i pranje četkica, ništa specijalno, više volim Niveine.
Colortrend maskare neću više kupovati jer su mi dosadile, potrošila sam do sad 4 tube i stvatno mi je dosta. 
Essence crazy volume najbolja maskara na svetuuu! Već koristim novu i odlična je, ma nema joj ravne :D 
Essence get Big lashes pošto nije bila crazy volume u Lilly drogeriji kupila sam ovu crvenu po drugi put i odlična je bila i ona, ali pink je pink.
Trepavice ste mogli da vidite na mom instagram profilu koliko sam ih hvalila i prikazivala. Bile su odlične mogle su da se koriste iste po 3-4 puta :D U pakovanju dolaže po 5 para. 
B.U i ptice na grani već znaju da ih obožavam! Golden Kiss sam dobila i to je bio pun pogodak! Obožavala sam ga svo vreme.
By Magic bio je okej, nije bio jak, baš kakve ja volim, broj ne vidim nigde da piše, izgleda da sam ga odlepila.
Economic parfem u broju 289, bio je jak i obožavala sam ga za večernje izlaske. 
Turpija neka random nemam pojma, nije bila nikakva. 
Baby lips DrRescue odgovaralo mi je, hladilo je usne baš mi je prijalo.
Eveline 8u1 druga bočica gotova, recenzija ovde klik ovde.
Aura lak 254 nijansa, nije mi sviđao, previše voden, treba ti bar 3 sloja da bi lak stojao, usput ovaj lak imam sigurno 6 meseci. Tako da leti u kantuu.
Trisa dva uzorka, odlična pasta, sada je imam u full size pakovanju, nastaviću da je koristim. 
Avon baza za senku, mnogi je ne vole meni je bila odlična, i sada imam novu Mark i ona mi je okej za sada. Godinu dana mi je sigurno trebalo da je potrošim.
Balea micelarna voda za suvu kožu, okej je bila, ne sećam se da li mi je pekla oči, lepo mi je skidala šminku sa lica to znam. Sada bih kupila za normalnu kožu, sigurno bi mi više odgovaralo. 
Dent-a Dent sredstvo za ispiranje usta, ništa specijalno, Listerin mi se mnogo više dopada, razlika u ceni je velika, dent a dent možete pronaći ispod 200rsd.
Testeri su bili okej, oni su zalutali, tan protect sam koristila još letos, i mat look dnevnu kremu, Nivea kremica je mnogo dobraa. 
I to je to za ovaj post, konačno smo došlii do krajaa, šta se vama dopalo od ovih proizvoda? 
Napravila sam nagradnu igru na instagramu, pa dođite i prijavite se. Ljubim vas!

Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover

среда, 24. јануар 2018.

New in-ZAFUL #7

Ćao najbolji moji.
I evo ga novi post, trebalo je vremena da stignu svi paketi koje sam naručila. Čekala sam pakete mesec ipo dana zbog praznika, obično stignu mnogo mnogo brže, ali šta je tu je. Biće puno stvarii u ovom postu, dosta stvari sam naručila, čekala sam čak četiri paketa, da da se spremite, hehe. Pogledajte idealne poklone za Dan Zaljubljenih ovde zaful valentine's day deals. Pa možemo da pređemo na post:
Ovu sivu haljinu sam jedva čekala da stigne, moja veličina, odlična je, džemper je i baš je topla. Više slika ste mogli da vidite na mom instagramu, a više informacija možete pogledati na linku https://goo.gl/fw8acu
Bela bluzica je neverovatnog lepog materijala, toliko je mekana i udobna da je to čudo jedno, veličina je super, uskoro outfit sa njom. Rukavi su malo širi nego inače i super su, više informacija možete pogledati na linku https://goo.gl/xXgPt5
Siva lepršava haljina koju sam naručila za drugaricu, nismo slikale kada je obukla, ali u budućnosti ćete sigurno videti kako izgleda na njoj, veličina je S i odlično joj stoji, više informacija i kako stoji haljina možete pogledati na linku https://goo.gl/AnN5RR
Crna klasična torba, nije ni velika ni mala baš taman da sve stane što želiš haha, nama ženama nikad dovoljno prostora, šalim se, torba je dobrog kvaliteta, ima ovu kićanku i baš je jednostavna a ipak tako fashion.  Ima i drugih boja, pa pogledajte https://goo.gl/vRLPsM
Čizmice sam naručila za svog dečka, broj mu je okej, kvalitet je odličaaaaaan, a udobnost još bolja, materijal je dobar, tople su, više informacija na linkkkk https://goo.gl/uHH2ZA
Kapa je isto za pomenutog gospodina, kvalitet je top, kapica je sa dva lica, može da bude crna i sa zvezdicama, materijal je okej, više informacija na link https://goo.gl/QJJZxv
Narukvice su odlične i prelepo izgledaju, nema potrebe da ih objašnjam svaku pojedinačno jer stvarno nema potrebe za tim. Na linkove možete pogledati više informacija. 
Narukvica sa trouglovim https://goo.gl/o1nSV5
Pink narukvica https://goo.gl/zQUng2
Tri narukvice sa srcima https://goo.gl/UiGLe4
Sat https://goo.gl/9uMcJa
Mindjuše https://goo.gl/UDNfyW
Crop top, crn je sa dugim rukavima i sa natpsiom FRIENDS, prelepi pamučni duksić, na duboke farke mislim da bi super išao, više informacija pogledate na linkkkk https://goo.gl/iEyN8q
Bela majica sa natpsiom QUEEN na leđima je vrh! Kada sam je videla na sajtu nisam mislila da će biti tako pamučna i tako dobrog kvaliteta, bila je prilično jeftina zato sam se je stavila u korpu, inače je sigurno ne bih ni primetila. Jednostavna je a tako dobra i trendi. Za više informacija pogledajte na sledeći link  https://goo.gl/6R92iB
Minđušice su top top top! Obožavanje u najavi, zlatne minđuše su mi već favorit! Pogledajte na linkove detalje.
Zlatne mindjuše https://goo.gl/gt5i2u
Srebrne mindjuše https://goo.gl/QSyNj5
Veštačke trepavice, njih nikada dosta, zato sam i naručila dva pakovanja za svaki slučaj, u poslednje vreme koliko ih koristim, ne bi mi bilo dovoljno ni deset pakovanja ahhaha, šalim se. Pogledajte na link detalje https://goo.gl/tsSFKs

Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover


петак, 19. јануар 2018.

Rosegal Wishlist Valentines Day

Ćao najbolji moji.
Još jedna lista želja povodom Dana Zaljubljenih, a sada je u pitanju odeća, izabrala sam nekoliko stvarčica sa sajta rosegal valentines gifts 2018, najbolje poklone imaju best valentine gift 2018 i to možete pogledati šta su sve oni odlučili da stave u asortiman za Dan Zaljubljenih rosegal valentines gifts.

To the right is the translation, click to see in your language.
Prva stvar je majica koja je crna sa čipkom i ovim pertlama preko dekoltea, predivna a tako jednostavna, idealna kombinacija uz farmerke, možete je pogledati na sledećem linku https://goo.gl/Lp6uWP
Sledeća je haljina sa crvenim cvetovima, ja sam oduševljena tim printom i stalno ga kupujem, poludela sam za tim trendom, tako je i ova haljina došla na listu želja, idealna za večernji izlazak, za više informacija pogledajte na link https://goo.gl/F99UdP
I treća stvar je bluzica sa cvetovima, naravno, na sličan fazon kao prva, samo je još elegantnija, uz farmerke idealna, više informacija na link https://goo.gl/Ye8x5t

To the right is the translation, click to see in your language.

среда, 17. јануар 2018.

New in-Dresslily #3

Ćao najbolji moji.
Danas vam predstavljam nove stvarčice sa vrlo dobro poznatog sajta Dresslily Na sajtu možete pronaći mušku, žensku odeću, nakit, aksesoare, torbe, cipele itd.. Svakako posetite sajt. Ovog puta pošto nisam znala šta ću više naručiti predala sam tu čast svom dragom da izabere sve što želi da naruči. 
Moram da napomenem zbog praznika paket smo čekali više od mesec dana, baš dugo je stojao na carini, a pdv i carinu smo platili oko 800 rsd. Što i nije mnogo s tim da je naručio patike, trenerku i duks. 

Patike air max su bele i veoma udobne, ako naručujete obuću poželjno bi bilo da naručiti broj veći, kako bi vam bilo komotnije i udobnije. Na prvi pogled i utisak su kvalitetne i lepo odrađene, videćemo na dalje. Za sada je zadovoljan :D Za više informacija pogledajte na link  https://goo.gl/TFNRz1

Sledeća stvar je donji deo trenerke, sive su boje i veoma prijatnog materijala, za zimu su odlične jer su malo deblje, sadrže detalj iznad kolena koji se meni mnogo sviđa, meni isto jako bitno da sadrže ranflu kod zglobova, odlično izgledaju i odličnog su materijala, za više informacija pogledajte na link  https://goo.gl/gPmvRn
Treću stvarčicu je naručio duksić koji je totalno neobičan a opet tako privlačan komad odeće, kombinacija uz farmerke je topp! Predobar je, sviđa nam se kako mu stoji haha :D Za više informacija pogledajte na link https://goo.gl/GJTNoi

Nadam se da vam se dopao post i stvarčice, Danijel i ja smo oduševljeni. Pišite nam u komentarima šta se vama najviše dopalo, ljubim vas! 

Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover

петак, 12. јануар 2018.

Favoriti 2017.godine

Ćao najbolji moji.
Konačno sam izdvojila proizvode koje sam najviše koristila u 2017.godini, obožavam ove proizvode, jedva sam se odlučila da to budu samo deset proizvoda. Izdvojila sam pet od šminke i pet od kozmetike. Pa možemo da krenemo..

Essence eye&face 02 rise&shine
Essence all about NUDES 02 nudes 
Dakle, obe palete obožavam, Essence generalno obožavam kao brend, drogerijski brend koji je veoma pristupačan a kvalitetan. Prva paleta je delimično nova, eye&face, najviše mi se dopao hightliter i njega sam skoro potrošila, dakle, kada vidite da nešto sija, to je moj hightliter haha :D Druge nijanse nisam probala.
A druga paleta je uništena da nema gde, čak joj se ni slova na pakovanju ne vide, boje su divne, neutralne, obožavam ih, cak ova tamna nijansa je dobra i za obrve. 
Aura Face Contour Palette 
Recenziju ove divne palete možete pogledati ovde klik ovde.

Avon care cocoa butter 
Obožavanje ovog proizvoda, predobro miriše, odlična tekstura, lepo se razmazuje i postojan je na koži. Volim da se namažem njime pa preko obučem pidžamu i ujutru i dalje mirišem na čokoladu. 
Essence I love Extreme-crazy volume mascara
Najbolja maskara koju sam ikada probala, a probala sam ih dosta, po drugi put sam joj se vratila, celu godinu sam je koristila, i baš teško se nalazi jer je uvek rasprodata.. Tako da možete pogledati detaljnu recenziju klik ovde ovde ovde.
Colour Pop tečni mat karmin
Nijansa je TRAP, moja omiljena nijansa od svih koje imam, mat je i brzo se suši, boja je postojana i lepo miriše, na to sam prvo obratila pažnju, koristim ih od od prvog dana kada sam ih dobila a to je od kraja maja. Haul post možete pogledati ovde klik ovde.
Labello lip butter 
Često je bio u mojim favoritima, i dalje je favorit i ne potrošiv proizvod, imam ga dugo i svakodnevno ga koristim, lepo hidrira usne, miriše predivno na vanilu i makadamiju. Ako niste probali obavezno probajte.
Freeman maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim šećerom
Pogledajte zašto je najbolja, detaljnu recenziju pogledajte klik ovde ovde ovde.
Gliss hair repair 
Ne znam koja mi je ovo bočica po redu, kupujem ga iznova i iznova, lepo miriše, lepo raščešlja kosu posle pranja, obožavam ga! Preporučujem ga svima koji imaju dužu kosu i problem sa raščešljavanjem.
Garnier gel wash
Kupila sam ga čim se pojavio u Lilly drogeriji, koristim ga svakodnevno i baš se sporo troši. Ovo je proizvod za skidanje šminke, dakle ne preporučujem da perete lice ujutru i uveče sa njim, probala sam i isušila mi je lice toliko da je nos počeo da mi se peruta, dakle za skidanje šminke je odlična. Skida sve, maskara joj nije nikakav problem. 
I to je to za ovaj post, da li ste koristili neki od ovih proizvoda? Očekujem vaše komentare. Ljubim vas


Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover