Странице

субота, 27. јануар 2018.

Potrošeni proizvodi #11

Ćao najbolji moji.
Setila sam se konačno da trebam da slikam potrošene proizvode, nisam ni imala uopšte sliku kakva je situacija u kutiji sa praznim proizvodima dok nisam imala gde više da ih skladištim. I sada nemam kuda, morala sam da ih slikam hahaa :D Dosta proizvoda sam potrošila tako da se pripremite, uz čaj i kolačiće, pa možemo da počnemo inače će post da traje 3 svetlosne godine a to ne želimo haha :D 

Maske za lice 
I'm real TonyMoly, Garnier Aqua Bomb, 7th Heaven, Balea maskice lubenica i druga je mrtvo more i na kraju Nivea peel off mask. Sve maske su dobre, favorit mi je Garnier Aqua Bomb. 
Papirne maramice u kutijama, meni su praktičnije od običnih i zato ih stalno i kupujem.
Vlažne maramice, Nivea baby odlične, sweet baby takođe, tuferi Velnea isto, sve nastavljam da kupujem.
Balea dezodorans je iscureo, kako ne znam, tako da ide u kantu. B.U sprejevi su bili fanstačni, rado ću ih kupiti ponovo.
Le Petit Marseillais regenerator sa šea mlekom i medom, samo minut se drži na kosi, ovo ne valja ni za šta, bar meni nije ništa radilo na kosi, kupila sam pre godinu dana i konačno sam ga potrošila. Neću ga više kupovati. 
Nivea hydro care potrošila sam čak dva šampona za kosu, znači obožavam ih, Nivea šampone stalno koristim. 
Revlon šampon za suvo pranje kose, dobila sam ga u GlamBox kutiji, lepo miriše, meni miriše na zelene jabuke, nije bio loš, sadrži 10 pravih beneficija, lako se koristio, naprska se, očešlja i to je to :D 
Avon hair protect spray, sprej za zaštitu od toplote, meni je ovo druga bočica meni se čini, ne znam da li ovi proizvodi rade nešto ali lepo miriše.
Gliss Hair repair, ne znam koja mi je bočica, obožavam ovaj sprej, i on lepo miriše i lako raščešljam kosu posle pranja, odličan! 
Balea mačmelou gel za tuširanje, prelep slatkas miris, kao da se kupate sa slatkišima, imam još jedan u šteku, ne daje neku hidrataciju ali je miris odličan, pakovanje je preslatko. 
Solea krema za ruke i nokte, okej je, ništa specijalno, koristila sam je pre spavanja, ne volim preko dana da mažem ruke.
Fa sapun, okej je bio za ruke i pranje četkica, ništa specijalno, više volim Niveine.
Colortrend maskare neću više kupovati jer su mi dosadile, potrošila sam do sad 4 tube i stvatno mi je dosta. 
Essence crazy volume najbolja maskara na svetuuu! Već koristim novu i odlična je, ma nema joj ravne :D 
Essence get Big lashes pošto nije bila crazy volume u Lilly drogeriji kupila sam ovu crvenu po drugi put i odlična je bila i ona, ali pink je pink.
Trepavice ste mogli da vidite na mom instagram profilu koliko sam ih hvalila i prikazivala. Bile su odlične mogle su da se koriste iste po 3-4 puta :D U pakovanju dolaže po 5 para. 
B.U i ptice na grani već znaju da ih obožavam! Golden Kiss sam dobila i to je bio pun pogodak! Obožavala sam ga svo vreme.
By Magic bio je okej, nije bio jak, baš kakve ja volim, broj ne vidim nigde da piše, izgleda da sam ga odlepila.
Economic parfem u broju 289, bio je jak i obožavala sam ga za večernje izlaske. 
Turpija neka random nemam pojma, nije bila nikakva. 
Baby lips DrRescue odgovaralo mi je, hladilo je usne baš mi je prijalo.
Eveline 8u1 druga bočica gotova, recenzija ovde klik ovde.
Aura lak 254 nijansa, nije mi sviđao, previše voden, treba ti bar 3 sloja da bi lak stojao, usput ovaj lak imam sigurno 6 meseci. Tako da leti u kantuu.
Trisa dva uzorka, odlična pasta, sada je imam u full size pakovanju, nastaviću da je koristim. 
Avon baza za senku, mnogi je ne vole meni je bila odlična, i sada imam novu Mark i ona mi je okej za sada. Godinu dana mi je sigurno trebalo da je potrošim.
Balea micelarna voda za suvu kožu, okej je bila, ne sećam se da li mi je pekla oči, lepo mi je skidala šminku sa lica to znam. Sada bih kupila za normalnu kožu, sigurno bi mi više odgovaralo. 
Dent-a Dent sredstvo za ispiranje usta, ništa specijalno, Listerin mi se mnogo više dopada, razlika u ceni je velika, dent a dent možete pronaći ispod 200rsd.
Testeri su bili okej, oni su zalutali, tan protect sam koristila još letos, i mat look dnevnu kremu, Nivea kremica je mnogo dobraa. 
I to je to za ovaj post, konačno smo došlii do krajaa, šta se vama dopalo od ovih proizvoda? 
Napravila sam nagradnu igru na instagramu, pa dođite i prijavite se. Ljubim vas!

Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover

среда, 24. јануар 2018.

New in-ZAFUL #7

Ćao najbolji moji.
I evo ga novi post, trebalo je vremena da stignu svi paketi koje sam naručila. Čekala sam pakete mesec ipo dana zbog praznika, obično stignu mnogo mnogo brže, ali šta je tu je. Biće puno stvarii u ovom postu, dosta stvari sam naručila, čekala sam čak četiri paketa, da da se spremite, hehe. Pogledajte idealne poklone za Dan Zaljubljenih ovde zaful valentine's day deals. Pa možemo da pređemo na post:
Ovu sivu haljinu sam jedva čekala da stigne, moja veličina, odlična je, džemper je i baš je topla. Više slika ste mogli da vidite na mom instagramu, a više informacija možete pogledati na linku https://goo.gl/fw8acu
Bela bluzica je neverovatnog lepog materijala, toliko je mekana i udobna da je to čudo jedno, veličina je super, uskoro outfit sa njom. Rukavi su malo širi nego inače i super su, više informacija možete pogledati na linku https://goo.gl/xXgPt5
Siva lepršava haljina koju sam naručila za drugaricu, nismo slikale kada je obukla, ali u budućnosti ćete sigurno videti kako izgleda na njoj, veličina je S i odlično joj stoji, više informacija i kako stoji haljina možete pogledati na linku https://goo.gl/AnN5RR
Crna klasična torba, nije ni velika ni mala baš taman da sve stane što želiš haha, nama ženama nikad dovoljno prostora, šalim se, torba je dobrog kvaliteta, ima ovu kićanku i baš je jednostavna a ipak tako fashion.  Ima i drugih boja, pa pogledajte https://goo.gl/vRLPsM
Čizmice sam naručila za svog dečka, broj mu je okej, kvalitet je odličaaaaaan, a udobnost još bolja, materijal je dobar, tople su, više informacija na linkkkk https://goo.gl/uHH2ZA
Kapa je isto za pomenutog gospodina, kvalitet je top, kapica je sa dva lica, može da bude crna i sa zvezdicama, materijal je okej, više informacija na link https://goo.gl/QJJZxv
Narukvice su odlične i prelepo izgledaju, nema potrebe da ih objašnjam svaku pojedinačno jer stvarno nema potrebe za tim. Na linkove možete pogledati više informacija. 
Narukvica sa trouglovim https://goo.gl/o1nSV5
Pink narukvica https://goo.gl/zQUng2
Tri narukvice sa srcima https://goo.gl/UiGLe4
Sat https://goo.gl/9uMcJa
Mindjuše https://goo.gl/UDNfyW
Crop top, crn je sa dugim rukavima i sa natpsiom FRIENDS, prelepi pamučni duksić, na duboke farke mislim da bi super išao, više informacija pogledate na linkkkk https://goo.gl/iEyN8q
Bela majica sa natpsiom QUEEN na leđima je vrh! Kada sam je videla na sajtu nisam mislila da će biti tako pamučna i tako dobrog kvaliteta, bila je prilično jeftina zato sam se je stavila u korpu, inače je sigurno ne bih ni primetila. Jednostavna je a tako dobra i trendi. Za više informacija pogledajte na sledeći link  https://goo.gl/6R92iB
Minđušice su top top top! Obožavanje u najavi, zlatne minđuše su mi već favorit! Pogledajte na linkove detalje.
Zlatne mindjuše https://goo.gl/gt5i2u
Srebrne mindjuše https://goo.gl/QSyNj5
Veštačke trepavice, njih nikada dosta, zato sam i naručila dva pakovanja za svaki slučaj, u poslednje vreme koliko ih koristim, ne bi mi bilo dovoljno ni deset pakovanja ahhaha, šalim se. Pogledajte na link detalje https://goo.gl/tsSFKs

Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover


петак, 19. јануар 2018.

Rosegal Wishlist Valentines Day

Ćao najbolji moji.
Još jedna lista želja povodom Dana Zaljubljenih, a sada je u pitanju odeća, izabrala sam nekoliko stvarčica sa sajta rosegal valentines gifts 2018, najbolje poklone imaju best valentine gift 2018 i to možete pogledati šta su sve oni odlučili da stave u asortiman za Dan Zaljubljenih rosegal valentines gifts.

To the right is the translation, click to see in your language.
Prva stvar je majica koja je crna sa čipkom i ovim pertlama preko dekoltea, predivna a tako jednostavna, idealna kombinacija uz farmerke, možete je pogledati na sledećem linku https://goo.gl/Lp6uWP
Sledeća je haljina sa crvenim cvetovima, ja sam oduševljena tim printom i stalno ga kupujem, poludela sam za tim trendom, tako je i ova haljina došla na listu želja, idealna za večernji izlazak, za više informacija pogledajte na link https://goo.gl/F99UdP
I treća stvar je bluzica sa cvetovima, naravno, na sličan fazon kao prva, samo je još elegantnija, uz farmerke idealna, više informacija na link https://goo.gl/Ye8x5t

To the right is the translation, click to see in your language.

среда, 17. јануар 2018.

New in-Dresslily #3

Ćao najbolji moji.
Danas vam predstavljam nove stvarčice sa vrlo dobro poznatog sajta Dresslily Na sajtu možete pronaći mušku, žensku odeću, nakit, aksesoare, torbe, cipele itd.. Svakako posetite sajt. Ovog puta pošto nisam znala šta ću više naručiti predala sam tu čast svom dragom da izabere sve što želi da naruči. 
Moram da napomenem zbog praznika paket smo čekali više od mesec dana, baš dugo je stojao na carini, a pdv i carinu smo platili oko 800 rsd. Što i nije mnogo s tim da je naručio patike, trenerku i duks. 

Patike air max su bele i veoma udobne, ako naručujete obuću poželjno bi bilo da naručiti broj veći, kako bi vam bilo komotnije i udobnije. Na prvi pogled i utisak su kvalitetne i lepo odrađene, videćemo na dalje. Za sada je zadovoljan :D Za više informacija pogledajte na link  https://goo.gl/TFNRz1

Sledeća stvar je donji deo trenerke, sive su boje i veoma prijatnog materijala, za zimu su odlične jer su malo deblje, sadrže detalj iznad kolena koji se meni mnogo sviđa, meni isto jako bitno da sadrže ranflu kod zglobova, odlično izgledaju i odličnog su materijala, za više informacija pogledajte na link  https://goo.gl/gPmvRn
Treću stvarčicu je naručio duksić koji je totalno neobičan a opet tako privlačan komad odeće, kombinacija uz farmerke je topp! Predobar je, sviđa nam se kako mu stoji haha :D Za više informacija pogledajte na link https://goo.gl/GJTNoi

Nadam se da vam se dopao post i stvarčice, Danijel i ja smo oduševljeni. Pišite nam u komentarima šta se vama najviše dopalo, ljubim vas! 

Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover

петак, 12. јануар 2018.

Favoriti 2017.godine

Ćao najbolji moji.
Konačno sam izdvojila proizvode koje sam najviše koristila u 2017.godini, obožavam ove proizvode, jedva sam se odlučila da to budu samo deset proizvoda. Izdvojila sam pet od šminke i pet od kozmetike. Pa možemo da krenemo..

Essence eye&face 02 rise&shine
Essence all about NUDES 02 nudes 
Dakle, obe palete obožavam, Essence generalno obožavam kao brend, drogerijski brend koji je veoma pristupačan a kvalitetan. Prva paleta je delimično nova, eye&face, najviše mi se dopao hightliter i njega sam skoro potrošila, dakle, kada vidite da nešto sija, to je moj hightliter haha :D Druge nijanse nisam probala.
A druga paleta je uništena da nema gde, čak joj se ni slova na pakovanju ne vide, boje su divne, neutralne, obožavam ih, cak ova tamna nijansa je dobra i za obrve. 
Aura Face Contour Palette 
Recenziju ove divne palete možete pogledati ovde klik ovde.

Avon care cocoa butter 
Obožavanje ovog proizvoda, predobro miriše, odlična tekstura, lepo se razmazuje i postojan je na koži. Volim da se namažem njime pa preko obučem pidžamu i ujutru i dalje mirišem na čokoladu. 
Essence I love Extreme-crazy volume mascara
Najbolja maskara koju sam ikada probala, a probala sam ih dosta, po drugi put sam joj se vratila, celu godinu sam je koristila, i baš teško se nalazi jer je uvek rasprodata.. Tako da možete pogledati detaljnu recenziju klik ovde ovde ovde.
Colour Pop tečni mat karmin
Nijansa je TRAP, moja omiljena nijansa od svih koje imam, mat je i brzo se suši, boja je postojana i lepo miriše, na to sam prvo obratila pažnju, koristim ih od od prvog dana kada sam ih dobila a to je od kraja maja. Haul post možete pogledati ovde klik ovde.
Labello lip butter 
Često je bio u mojim favoritima, i dalje je favorit i ne potrošiv proizvod, imam ga dugo i svakodnevno ga koristim, lepo hidrira usne, miriše predivno na vanilu i makadamiju. Ako niste probali obavezno probajte.
Freeman maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim šećerom
Pogledajte zašto je najbolja, detaljnu recenziju pogledajte klik ovde ovde ovde.
Gliss hair repair 
Ne znam koja mi je ovo bočica po redu, kupujem ga iznova i iznova, lepo miriše, lepo raščešlja kosu posle pranja, obožavam ga! Preporučujem ga svima koji imaju dužu kosu i problem sa raščešljavanjem.
Garnier gel wash
Kupila sam ga čim se pojavio u Lilly drogeriji, koristim ga svakodnevno i baš se sporo troši. Ovo je proizvod za skidanje šminke, dakle ne preporučujem da perete lice ujutru i uveče sa njim, probala sam i isušila mi je lice toliko da je nos počeo da mi se peruta, dakle za skidanje šminke je odlična. Skida sve, maskara joj nije nikakav problem. 
I to je to za ovaj post, da li ste koristili neki od ovih proizvoda? Očekujem vaše komentare. Ljubim vas


Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover

петак, 05. јануар 2018.

Lista ostvarenih stvari u 2017.godini + nova lista za 2018.godinu

Ćao najbolji moji.
Došao je kraj i ove godine, proletelo je vreme, ne mogu da verujem da je već gotova godina, kad pre je proletela, sada su se prioriteti promenili, starija sam za godinu i sada su druge stvari bitnije, najbitnije mi je u suštini da budem srećna. 
Stvari koje sam sama sebi zadala za ovu godinu možete pogledati ovde klik ovde a možete ih pročitati u nastavku. Kao što je tu stara lista, tu je i nova. U 2017.godini nešto sam ostvarila nešto i nisam baš ali verujem da će u 2018.godini biti još bolje, da će biti još bolja godina. Za sve.
Vozačka dozvola; 
Letovanje; 
Uraditi neki izazov (mesec dana); 
Uštedeti novac; ✔ 
Preurediti makeup kutak(ofarbati ga); 
Pročitati 20 knjiga; 
Položiti sve ispite u roku (podrazumeva se); 
Promeniti ishranu, fitness; ✔ 
Više tekstova za Famozu; 
Podići blog na viši nivo; 

A nova lista za 2018.godinu jeee:
Pre svega biti srećan
Pročitati 20 knjiga
Fitness

Ove godine nemam baš konkretnu listu želja, najvažnije mi je da budem srećna, da radim stvari koje me čine srećnom i da se ne kajem za svoje postupke jer kao što već svi znamo sve se dešava sa razlogom, možda sada ne vidite žasto je to dobro, ali vremenom ćete saznati. 2018.godina želim da bude još bolja nego što je bila 2017.godina, želim da budem još uspešnija i produktivnija nego ove godine, želim da nastavim sa treninzima, da budem još upornija. 
Zelim Vam Srećnu Novu godinu i Božićne praznike :)


Instagram: jfashionlover97
Facebook: Jfashionlover