Странице

четвртак, 30. август 2018.

Moja online organizacija

Ćao najbolji moji.
Ovo nije post gde vam pišem kako da postanete organizovani i kako bi bilo bolje za vas, mene itd. Svako nalazi jednostavne načine da ostane motivisan a samim tim i dobro organizovan. 
Ovo je post o tome kako sam počela da snimam za youtube. Ovo je post gde vam govorim kako će se moj online život organizovati. Imajte u vidu da sada upisujem treću godinu fakulteta. Sve to treba organizovati. Dakle, i moj privatan život. Pa ja sam odlučila da je sada pravo vreme da napišem kako će sve ići. 
Moj blog je meni najveća ljubav na svetu i verovatno nikada neću prestati da pišem i da se trudim oko svega. Trudiću se da postovi idu bar 3 puta nedeljno, youtube takođe, dok instagram ima da gori svaki dan. 
Blog je moja baza za sve, za sve što sam do sada postigla, zaradila, uvek će glavni sadržaj ići ovde. Na blogu pisaću recenzije proizvoda, haul postove i outfit fashion postove. Sve što budem želela da zabeležim. Dok na youtube-u sve što mi bude zanimljivo da snimam. Ako imate neke ideje za bilo šta pišite mi. Instagram, razmišljam kakav feed želim da izgleda i potrudiću se da ostvarim tako kako želim. Volela bih da mi napišite sve što mislite, da li sam u pravu ili negde grešim. Jednostavno, moram da se organizujem, od oktobra neće biti lako sve uklopiti. Uz to počinjem sa treningom, biću kratka sa vremenom za razmišljanje šta raditi, tako da želim da budem 110% organizovana. 

Ovaj post sam želela da napišem kako bi sebe motivisala još više i još bolje organizovala jer ipak kada nešto napišem ovde to je kao obećanje. I to mora da se poštuje. 

Youtube: Jelena Kokic
Instagram: @jfashionlover97

5 коментара:

 1. Organizovanje vremena zaista nije jednostavna stvar,ali kada se sve lepo isplanira možeš da se posvetiš svemu što voliš i to je prelep osećaj.Srećno sa fakultetom,blogom,jutjubom i sa svime čime rešiš da se baviš!
  beautyqueen000.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 2. I am not the most organized person ever....but planning can make all the difference. Love that you are so passionate about your blog!
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 3. Divan post draga,zapratila sam te,ako mozes da mi uzvratis
  https://makeyourfashionchoice.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 4. Draga, puno sreće na 3. godini faxa i svaka ti čast kada postižeš i snimati za yt (vidim da si postala aktivnija, jer te pratim) i psiati za post, plus biti aktivna na instagramu. Da budem iskrena ja imam još mjesec dana raspusta, a iskreno sam tako sve zapostavila, ali se nadam da će se to promijeniti :D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3