Странице

понедељак, 29. октобар 2018.

Manzara Torbice

Ćao najbolji moji.
Danas vam po prvi put pišem o jednom zanimljivom sajtu po imenu Manzara. Manzara je online prodavnice koja prodaje jakne, kapute, torbice.
Nisam imala priliku da pišem o njima, sada je došao taj trenutak. Torbice su nešto što ja lično obožavam da nosim i kupujem. Volim da imam jednu kvalitetnu torbu na koju mogu uvek da se oslonim. Odabrala sam tri torbice, pa u nastavku pogledajte i naravno za svaku torbicu stoji link.

 Prva je crna torbica koja ima kao "ušiće" sa strane, izgleda veoma elegantno i pristojno, a tako jednostavno. Volim jednostavne stvari zato me uvek ovako nešto i privuče. Detalji na kaišu su lepi kao i deo gde se zatvara. Za ovo doba godine uz neku od jakni  takođe i kaputa  .
.
 Druga torbica je bela sa ovom kićankom koja visi, sa biserima koji daju eleganciju i naravno šare koje su svuda po njoj. Uz to ima i kaiš koji ide preko ramena. Volim mešavinu zlatne i bele boje, uvek mi je to bilo zanimljivo.  Takođe može da ide uz jakne i kapute.


Treća torbica je prljavo bela boja sa stikerima i srebnim detaljem. Srebni detalji uglavnom idu uz sve zato je to moj najčešće nosiv nakit. Ima kaiš. Ovo je mala slatka torbica koja može da se kombinuje uz sve. Uz takve čizme mislim te boje išlo bi fantastično. 

 U komentarima mi pišite koja vam se torbica najviše dopala!Takodje posetite ženske ručne torbe.
Youtube: Jelena Kokic

Instagram: @jfashionlover97


4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3